Adams Interieurstyling

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Jos Karel en Walter Adams, ondernemers van Adams Interieurstyling. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Westerstraat in Purmerend, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie.
Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis adams interieurstyling


Het verhaal van Adams Interieur Styling begint in 1964. Fred en Marijke Adams begonnen een kleine winkel voor complete woninginrichting in een nieuw te bouwen winkelpromenade in Purmerend. Al snel kwam ook broer Louis in het bedrijf. Door vakmanschap te combineren met oog voor mooie en aparte collecties wisten ze het bedrijf steeds verder uit te bouwen. Dit heeft gezorgd voor een grote naamsbekendheid en vele trouwe klanten.

In 2004 hebben wij, Jos Karel en Walter Adams het stokje van de twee broers mogen overnemen. Jos kwam in 1979 bij het bedrijf als vakman in de buitendienst en heeft alle aspecten van het bedrijf meegemaakt en doorlopen. Ook Walter was natuurlijk vanaf vroeg al betrokken bij de winkel van zijn ouders en werkt vanaf 1990 vast binnen het bedrijf.

Onze winkel bewijst dat we in het bijna 50 jarige bestaan, oog zijn blijven houden voor eigentijds wonen. Daarmee zijn we nog steeds een toonaangevende, inspirerende woonwinkel in de regio gebleven. En daar zijn wij best trots op.

Walter Adams en Jos Karel
Adams Interieurstyling Purmerend

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.